Α/Α | ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ |
---|---|
1 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ MARKETING ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ |
2 | ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Food & Beverage Management) |
3 | ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ |
4 | ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) |
5 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ MARKETING ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ |
6 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ |
7 | ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ |
8 | ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ |
9 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ |
10 | ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ |
11 | ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ |
12 | ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ |
13 | ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ H.A.C.C.P. |
14 | ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
15 | ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ (CRISIS MANAGEMENT) |