Επιπλέον Πληροφορίες

 

Επιδότηση Σεμιναρίων

Παρέχεται η δυνατότητα επιδότησης των σεμιναρίων μέσω του ΛΑΕΚ 0,24. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη υποβολή των στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ.

Διαμόρφωση Σεμιναρίων & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Τα σεμινάρια διαμορφώνονται πάντα σε συνεργασία με την επιχείρηση και τους εισηγητές μας με σκοπό την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελλέσματος εκπαίδευσης και εφαρμογής των αποκτηθέντων γνώσεων στο χώρο της επιχείρησης. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, παρέχεται η δυνατότητα, πριν την Κατάρτιση και τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, της επιτόπου διάγνωσης των αναγκών των επιχειρήσεων, χωρίς κόστος, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

Κόστος Σεμιναρίων

Οι τιμές είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές σε σχέση με την αγορά και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και το είδος του σεμιναρίου και των σχετιζόμενων με αυτό πακέτο συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχεται, καθώς επίσης και από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, όσο αφορά την πολιτική τιμων μας.

Άτομα επικοινωνίας

Καλλικούρδης Γιώργος & Κοτσίφη Ευαγγελία
Ημέρες: Δευτέρα - Παρασκευή
Ώρες: 9:00π.μ έως 5:00 μ.μ.
Διεύθυνση: Kωστή Παλαμά 6-8, 11141, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 82 56 865 - 6
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εισηγητές μας

Έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, με πολύ καλή θεωρητική κατάρτιση καθώς και εργασιακή εμπειρία.